KSV Roeselare verliest met 3-0 bij ASV Geel

Redactie KW

In een wedstrijd waarin KSVR bij de rust al twee doelpunten in het krijt stond, trok wit-zwart tegen de Kempenaars net als in de heenronde aan het kortste eind.

Bij de tweedeklasser bleef Vandeputte geblesseerd aan de kant en kwam Damman na een weekje ziekte terug in de ploeg. KSV Roeselare liet vorige zondag de zege glippen bij Woluwe-Zaventem en begon met een vroege tegentreffer van Annab (ex-Westerlo) ook in de Zuiderkempen met een valse noot aan de partij. In een eerste helft waarin wit-zwart het moeilijk had om zijn wil op te dringen verdubbelde Gielis nog voor het rustsignaal de score in het voordeel van de thuisploeg.

Een perfect scenario voor Geel, dat nu gewillig achterover kon gaan leunen. KSVR slaagde er te weinig in om tot een voldragen aanval te komen, al was thuisdoelman Blondeel wel bij de pinken om een zwaar schot van Myny uit doel te keren. Franky Van der Elst bracht met Okitokandjo en Mbuba voorbij het uur twee extra aanvallers in de ploeg, maar langs Geel-speler Kerckhofs viel ook het derde doelpunt van de avond aan de overkant, waardoor KSVR na een matige partij voor het eerst sinds begin september nog eens een uitwedstrijd verloor.

(SBE)