KSV Roeselare verliest in eerste oefenpot met 7-1 van AA Gent

Emile Samyn. © VDB

In een wedstrijd die achter gesloten deuren plaatsvond zorgde Emile Samyn vroeg in de wedstrijd voor de enige wit-zwarte treffer van de middag.

Tegen een sterkere thuisploeg had een ruime Roeselaarse selectie – zo bracht trainer Mercier op het Gentse oefencomplex de vrijwel volledige kern tussen de lijnen – het vooral in de tweede helft niet onder de markt en dikten de Buffalo’s de 2-1-ruststand aan tot een uiteindelijke 7-1 na negentig minuten spelen.

Kwamen bij de bezoekers in actie: Eerste helft: Biebauw, M. Monteyne, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lépicier, Lecomte, Dufour, Samyn, Godwin, Maletic. Tweede helft: Van Cauwenberge, Bochet, Wang (tester), Borry, P. Monteyne, Van Acker, Seoudi, Ibou, Brodic, Brouwers, Cornet.