KSV Roeselare verhuurt deel van zijn businessgebouw

Een deel van het businessgebouw van SV Roeselare staat nu te huur voor 3.000 euro per maand. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Redactie KW

Bezoekers van de sportsite Schiervelde hebben ongetwijfeld vreemd opgekeken toen ze aan het businessgebouw van KSV Roeselare passeerden. Grote Te Huur-borden sieren de gevel van het logesgebouw.

Een Roeselaars immokantoor pakt uit met een exclusieve huuraanbieding van het KSV-businessgebouw, maar stelt meteen duidelijk dat niet het volledige businessgebouw te huur is. De advertentie vermeldt dat het over de ruime vip-lounge op de tweede verdieping van het businessgebouw van KSV Roeselare gaat die nu te huur gesteld wordt als bedrijfsruimte. De volledige verdieping beschikt over een oppervlakte van om en bij de 500 vierkante meter. De ruimte is voorzien van een bar en is volledig uitgerust met tapinstallaties en frigo’s, mobiele kastelementen, vestiaire, berging, toiletten en een industriële keuken die voorzien is van gasfornuis, friteuse, koelcel, diepvriezers en dienstlift. Bovendien kan op de eerste verdieping nog een ruime refterruimte en twee afgesloten vergaderzalen ter beschikking gesteld worden. Voor 3.000 euro per maand kan dit gehuurd worden.

“Indien we van deze verhuur een beetje geld zouden kunnen binnenbrengen in de club, zou dit natuurlijk mooi meegneomen zijn”, aldus Johan Plancke, CEO van KSV Roeselare en spreekbuis van de VAAL, vennootschap die het businessgebouw heeft gebouwd en er ook eigenaar van is. “Zo lang we in tweede klasse voetballen is dit hele gebouw te groot voor KSV Roeselare. Als we een huuropbrengst kunnen krijgen voor twee of drie jaar zou dat prima zijn.”

“Op het gebied van voetbalbeleving zal er voor supporters en sponsors niet ingeleverd worden. Op de eerste verdieping kan gemakkelijk een extra ruimte ingericht worden om de gasten die vroeger op de tweede verdieping terecht konden een verdieping lager te ontvangen. En op de derde verdieping blijft Lounge 134 zijn stek hebben. We maken ons sterk dat we ook volgend seizoen veel supporters en sponsors mogen ontvangen die voor een volledig pakket gaan. Op onze laatste thuiswedstrijd mochten we 160 eters ontvangen en was er een goede sfeer.”

(PS – foto SB)