KSV Roeselare speelt 1-1 gelijk in leeg stadion van RAFC Antwerp

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

De wedstrijd werd zonder supporters afgewerkt na het supportersprotest van vorige maand tegen Sint-Truiden.

In de eerste helft kwam RAFC het dichtst bij een doelpunt. Doelman Gilles Lentz kwam in botsing met een medespeler, Antwerp-speler Maynard liet de open doelkans liggen. Net voor de rust kon KSV Roeselare tegenprikken via Di Lallo, maar hij raakte niet voorbij doelman Brondeel. De 0-0-ruststand was dan ook het logische gevolg.

Op het uur kwam de thuisploeg dan toch op voorsprong. Manset verlengde een vrije trap van Bostock met het hoofd in de verste hoek en doelman Lentz was kansloos. De reactie van Roeselare liet echter niet lang op zich wachten. Dieter Van Tornhout kon een hoekschop van Marcos Camozzato hard in doel koppen. 1-1 en dat was meteen ook de eindstand.