KSV Roeselare sleept puntje uit de brand tegen Dessel Sport

In een partij waarin KSVR bij de rust met 0-2 in het krijt stond, kwam de thuisploeg na goals van Provoost en Myny diep in de slotfase alsnog langszij.

Wit-zwart speelde in Dessel een van zijn beste uitwedstrijden van de heenronde en probeerde de match ook op Schiervelde al snel in handen te nemen. De bezoekers loerden op de tegenaanval en nog binnen het kwartier viel de openingstreffer aan de overkant: Breugelmans trok voor en Asubonteng bedankte aan de tweede paal. Een tik voor Roeselare, dat het moeilijk had om de valse start te boven te komen. Zo vond Provoost voorbij het kwartier wel Myny (die vanuit een scherpe hoek over mikte), maar staken enkele tellen hierna ook de bezoekers (met een schot op de paal) een tweede keer de neus aan het venster. Na een snelle counter viel de 0-2 wat later dan toch toen Breugelmans doorheen de KSVR-defensie glipte en de bordjes net voorbij het halfuur verdubbelde.

In een scherpere tweede helft mikte Myny al vroeg op de vuisten van Kustermans. Op enthousiasme kreeg de thuisploeg met een kopbal van Provoost en een late gelijkmaker van Myny uiteindelijk toch nog waar het – ondanks een moeizame eerste vijfenveertig minuten – recht op had.