KSV Roeselare sleept in slotfase puntje uit de brand bij Seraing

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Doelpunten van Okitokandjo en Borry bezorgden de jongens van Franky Van der Elst een tweede opeenvolgende gelijkspel. Het werd 2-2.

Bij KSVR ontbrak Camozzato (geschorst) en begon Okitokandjo in de spits. De thuisploeg begon furieus en klom met een doelpunt van Stevance op het kwartier op voorsprong. KSVR had het niet onder de markt tegen snel uitbrekende Luikenaars, maar kwam langs Seoudi (individuele actie) en Myny ook zelf tot enkele stevige tegenstoten. De gelijkmaker bleef uit en toen Kehli op een lage voorzet de bordjes op 2-0 bracht, leek de partij nog voor het rustsignaal in een beslissende plooi te liggen.

Puntenwinst in slotminuten

Een zware opgave ondanks een leuke eerste helft. Na stevig doorjagen van Okitokandjo werd het al snel 2-1. Goed voor een dosis nieuwe moed en nieuwe mogelijkheden voor Okitokandjo (van dichtbij over en een kopbal gered door Didillon) en Mbuba (afstandsschot net naast). Op een van de vele stilstaande fases was het Borry die er diep in blessuretijd voor zorgde dat KSVR voor de tweede week op rij in de slotfase een achterstand wist om te buigen.