KSV Roeselare legt de duimen tegen Olsa Brakel

Muzembo. (Foto vdb) © VDB

In de voorlaatste wedstrijd van de voorbereiding verloor de tweedeklasser met 1-2.

Geen Damman en De Rechter bij de thuisploeg, waardoor de pas aangeworven Muzembo aan de aftrap verscheen. KSVR had het tegen een stevig voetballende derdeklasser moeilijk om in hun normale doen te komen en mocht na twaalf minuten al achtervolgen toen ref Windels naar de stip wees na een licht contact in de Roeselaarse zestien. Knipping bedankte en schoof de 0-1 voorbij Malherbe. In een slordige eerste helft lukten de jongens van Van der Elst er te weinig in om de bezoekers uit verband te spelen. Toen ook Brakel-speler Leroy op slag van rust neerging, liet Knipping de kans niet liggen om de score te verdubbelen.

Pas tweede nederlaag

Met een drietal doelrijpe pogingen in een handvol minuten leek KSVR na rust dan toch op toerental te komen. Zo kopte Martin Suarez in de handen van Deprez en vonden ook Brouwers (via de paal) en Seoudi (in de herneming) doelman Deprez op hun weg. Na een snelle combinatie door het centrum was het de ingevallen Impens die de thuisploeg weer op koers leek te zetten. Gaandeweg verwaterde de wedstrijd echter opnieuw, waardoor een verrassende 1-2 – voor wit-zwart pas de tweede nederlaag van de huidige oefencampagne – meteen ook de eindstand werd.