KSV Roeselare klopt Knokke in oefenpartij

KSV Roeselare (1B) versloeg de tegenstander uit de eerste amateurklasse met 1-5.

Roeselare startte zwierig aan de partij en bracht de thuisploeg in de openingsfase al enkele keren in verlegenheid. Na een kleine tien minuten scoorde kapitein Lecomte vanop de stip de 0-1.

De thuisploeg was niet aangeslagen en herstelde kort het evenwicht in de partij, even na het kwartier lukte Staelens de gelijkmaker. Roeselare drukte na de 1-1 het gaspedaal wat dieper in en bij de rust hadden Cornet en Bochet de voorsprong al tot 1-3 uitgediept.

Na de rust verscheen een volledig nieuw Roeselare, op uitzondering van Zolotic, tussen de lijnen. Ook de thuisploeg bracht enkele nieuwe mensen op het veld. Na de rust probeerde de moedige thuisploeg de bakens te verzetten ,maar stuitte op een goed georganiseerde bezoekende verdediging die nauwelijks een krimp gaf. Roeselare nam stilaan het commando terug over en net na het uur dikten Samyn en Godwin de score aan tot 1-5. Een meer volwassen Roeselare hield daarna de wedstrijd onder controle en boekte een verdiende overwinning tegen de moedige en verdienstelijke kustploeg.

(FBR)

R. Knokke FC : Verlinden, Vermeulen, Van De Water, Gillis, Buysse, Pierre, Neuvroen, De Cuyper, Staelens, De Rechter, Mputu.

KSV Roeselare (eerste helft) : De Winter, Damman, Borry, Zolotic, Grisez, Lecomte, Seoudi, Dufour, Brouwers, Cornet, Bochet.

KSV Roeselare (tweede helft) : Van Cauwenberge, M. Monteyne, Wang, Zolotic (68′ Borry), PJ. Monteyne, Van Acker, Wilmots R. (tester), Ibou, Samyn, Brodic, Godwin.

Doelpunten : 9′ Lecomte 0-1 (pen.), 17’Staelens 1-1, 22′ Cornet 1-2, 32′ Bochet 1-3, 61′ Samyn 1-4, 65′ Godwin 1-5

Scheidsrechter : Bart Zeebroek