KSV Roeselare haalt het niet van verdedigend en efficiënt Eupen

De ploeg uit de oostkantons kwam van ver (in kilometers), maar kon wel met een zege naar huis.

Na 6 minuten kreeg KSV Roeselare al een tegengoal te slikken, toen Mouchamps scoorde voor KAS Eupen. Daarna kwamen de jongens van Mercier beter voor de dag en nam de ploeg uit eerste klasse B de wedstrijd in handen. Er volgden heel wat kansen voor de thuisploeg op Schiervelde, onder meer voor Ibou en Van Eenoo, maar een tegentreffer bleef uit.

Hetzelfde verhaal na de rust, met Roeselare dat voluit voor de aanval koos. Helaas werd de score tegen de gang van het spel in verdubbeld en stond het 0-2 na een goal van Defour. Iets later zette diezelfde Defour de score op 0-3 en was het verhaal uit voor Roeselare.

Toch werd het nog even spannend toen Diallo de bal in eigen doel mikte en Van Eenoo de score helemaal op het einde nog tto 2-3 bracht, maar dat werd uiteindelijk ook de eindstand.