KSV De Ruiter verliest van VV Bocholt in Beker van België

In de derde ronde van de Beker van België verloor eersteprovincialer KSV De Ruiter met 0-1 van derdeklasser VV Bocholt.

De Limburgse bezoekers startten aan een verschroeiend tempo en al in de derde minuut was het alle hens aan dek toen Corstjens alleen op avontuur trok. Doelman Six van KSV De Ruiter kwam echter gepast tussenbeide. Naarmate de eerste periode vorderde kon de thuisploeg het evenwicht herstellen en zelfs aan enkele doelpogingen geraken via Verhelst, Kimpe en Otté maar de bezoekende goalie bleef overeind. Ondertussen was Bocholt op dat moment al tot tien man herleid na de uitsluiting voor Peeters. Rust 0-0.

Eigen doelpunt

De Ruiter kwam niet goed uit de kleedkamers en reageerde achterin bij moment aarzelend. Dit leidde tot de enige treffer toen een hoekschop vanop links van Van Den Putte in eigen doel werd gewerkt. De Ruiter probeerde nog de bakens te verzetten, maar verder dan een rechtstreekse vrijschop van Otté net naast kwam men niet meer.