KSKV Zwevezele blijft in de running voor promotie

Yves Ngabu heeft net de 20 gescoord en wordt gefeliciteerd door Vincent Provoost. Zaven Yagen, de maker van de eerste zal ook mee vieren.
Redactie KW

De eerste thuiswedstrijd in de interprovinciale eindronde heeft KSKV vlot gewonnen met 5-2 tegen KFC Lille. Na de nederlaag in en tegen Tongeren is dit een deugddoende overwinning met heel goed voetbal.

De eerste helft was het een en al Zwevezele dat de klok sloeg. Vlotte en snelle combinaties met veel diepgang, het was reeds een tijdje geleden dat geel-zwart dergelijk voetbal op de mat legde. Na goed 20 minuten scoorde Zaven Yagan vanop de stip na een terechte strafschopfout op Jan Verhelst. Dit was het sein om Lille bij de nek te grijpen en dat deed het ook. Bij de rust stond reeds 4-0 op het scorebord na doelpunten vaan Harald Cool, Yves Ngagu en Bart Syx.

Na de rust kwamen de bezoekers in de wedstrijd en scoorden tegen. Daarna misten ze een strafschop om even later er wel een te benutten. Yves Ngabu legde met zijn tweede van de namiddag de eindstand vast. “De man van de match, neen dat denk ik niet”, glunderde Yves Ngabu. “Deze winst is de verdienste van de ganse ploeg. De tweede helft was iets minder, we namen het iets te gemakkelijk op. Het was eigenlijk van moeten wilden we nog meedoen voor promotie. Nu trekken we volgende zondag met volle vertrouwen naar Bierbeek. Daar hetzelfde goed voetbal spelen en op die manier opnieuw voor winst gaan. Hadden we vandaag verloren had die wedstrijd geen zin maar nu gaan we vol voor promotie naar derde amateur”.

(WD – Foto WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier