KSK Vlamertinge weet opnieuw wat winnen is

Michel Ternest, in het wit, zorgde met twee gele kaarten voor de enige valse noot voor Vlamertinge. © VDB

KSK Vlamertinge heeft na vier opeenvolgende nederlagen opnieuw aangeknoopt met de overwinning. Thuis tegen KVC Jong Lede werd met 3-0 gewonnnen. Enig minpunt was de dubbele gele kaart voor Michel Ternest.

Na 10 wedstrijden schuift Vlamertinge ook wat op in het klassement. De rood-witte staan nu voorlaatste en koppelen hun wagonnetje aan een reeks ploegen die evenveel of net twee punten meer hebben. Vlamertinge speelt volgende week uit op Pepingen, de vijfde in de stand. Tegen Jong Lede scoorde Fall al na 3 minuten. In de tweede helft dan scoorde Deman het tweede doelpunt. In de slotfase van de wedstrijd kon Vanoost het geruststellende derde doelpunt maken.