KSK Vlamertinge neemt knap punt mee uit Ninove

KSK Vlamertinge debuteerde zaterdagavond in de nieuwe derde amateurklasse. De ploeg speelde uit bij Ninove en behaalde daar een gelijkspel: 1-1.

Vlamertinge had zich goed voorbereid op deze wedstrijd door een laatste keer te oefenen op het kunstgras van KVK Westhoek, want ook het veld in Ninove was in kunstgras. Die voorbereiding loonde, KSK Vlamertinge kon meteen met één punt terugkeren en mist zo zijn debuut in de derde amateurklasse niet.

Rood-wit kwam wel na 25 minuten op achterstand na een stilstaande fase. Bij de start van de tweede helft kon kapitein Pecqueux de achterstand wegwerken. Vlamertinge was vanaf dan de betere ploeg, er was een mooie kans voor Kimpe en Logie trapte op de deklat. Het bleef echter 1-1. Volgende week wacht Dikkelvenne.