KSK Vlamertinge met 2-0-cijfers onderuit op het veld van subtopper FC Wetteren

Trainer Fanny Schamp zag zijn ploeg in de slotfase het deksel op de neus krijgen. © VDB

Zaterdagavond slaagde KSK Vlamertinge er niet in om iets te oogsten bij FC Wetteren.

Vanuit Wetteren keerde Vlamertinge terug zonder punten. Het verliest zo voor de tweede keer op rij. “Volgende week wordt de wedstrijd tegen Lebbeke meteen een zespuntenmatcht”, zegt trainer Fanny Schamp. Diep in de eerste helft kwam Vlamertinge op achterstand via een vrije trap. “We waren nog de muur aan het opstellen en de bal zat al”, reageert Schamp gelaten. In de tweede helft probeerde Vlamertinge vlug de gelijkmaker te scoren, maar het zat de Westhoekers niet mee. Tot tweemaal toe zag Ternest zijn doelpoging van de lijn gered. In de slotminuut kreeg Vlamertinge het deksel op de neus: 2-0. (MD)