KSK Vlamertinge klopt OMS Ingelmunster

Tom Deman van Vlamertinge haalt er alles uit voor Jonas Vandermarliere van Ingelmunster. © VDB

OMS Ingelmunster kon via winst op KSK Vlamertinge leider worden in de 3e amateurklasse A maar dat werd hen op het veld van Vlamertinge niet gegund. Vlamertinge won de wedstrijd met 3-1.

Tot aan de rust gaat de wedstrijd op en neer met doelkansen voor beide ploegen. We noteren onder meer pogingen van Declercq (Ingelmuster) en Cappoen (Vlamertinge). Pas is de tweede speelhelft gestart of KSK Vlamertinge krijgt een vrije trap. Deze wordt genomen door Cannaert die de bal mooi plaatst in de linkerbovenhoek: 1-0. Na een fout op Deman in de strafschopzone zet Pecqueux zijn ploeg op 2-0. In de 55′, zes minuten na de strafschop, is het Kimpe die Deman bedient en die kan de 3-0 scoren.

Een kleine 10 minuten later kan Delannoy de eer redden voor Ingelmunster. Diezelfde Delannoy krijgt binnen de minuut nog een tweede kans maar Rogiers tikt de bal over. Met nog een kwartier te spelen krijgt KSK Vlamertinge nog de kans op de 4-1, Ferreira legt aan, de goed gevolgde Logie kan de geloste bal van de doelman niet binnentikken.