KSCT Menen haalt punt op Ninove

Redactie KW

KSCT Menen boekte een scoreloos gelijkspel op het veld van VK Ninove.

Na de zware 0-4-nederlaag tegen Knokke reisde Menen met een bang hart richting Ninove. Trainer Pascal Verriest kon in laatste instantie Dieter Meulenyzer en Nicolas Gezelle recupereren, maar miste nog steeds Gwenny Opbrouck en uiteraard Swiftinck Verbrugghe en Bjorn Vandaele die men pas in de tweede ronde verwacht. En omdat de pech nu maar niet wil ophouden bij Menen, moest na een halfuur Jens Kindt trekkebenend naar de kant.

De fusieploeg deed het op Ninove niet onaardig, begon weliswaar afwachtend aan de wedstrijd. De thuisploeg dwong wel veldoverwicht en balbezit af, maar kon weinig dreigen. En als er dan toch eens een thuisspeler door de Menense mazen van het net glipte, stond er nog altijd een attente doelman Dylan Olievier om onheil te voorkomen. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Menen meer en beter in de wedstrijd, stak op zijn beurt zijn neus aan het venster.

Goed georganiseerd Menen

Na de rust was Menen op de counter de gevaarlijkste ploeg. Santelé kon een wenkende kans niet verzilveren en ook Stockx kraakte zijn schot. In de slotminuten kwam Ninove nog opzetten, maar een goed georganiseerd Menen hield stand, pakte verdiend een punt.

(Fonzie-Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier