Kristof Arys wordt teammanager bij RFC Knokke

Kristof Arys werd dan toch gehuldigd door zijn club KVC Wingene. Volgend seizoen gaat hij aan de slag als teammanager bij FC Knokke. © WDV
Redactie KW

Volgende maand wordt Kristof Arys er 39 en houdt het actieve voetbal voor bekeken. Hij was het afgelopen seizoen aan zijn tweede passage bij KVC Wingene toe.

Kristof Arys begon op 5-jarige leeftijd bij SK Aalst. Speelde 10 jaar bij Club Brugge, maakte de promotie van Cercle Brugge naar eerste nationale mee mogelijk en speelde onder andere ook voor SK Deinze, S. Boezinge, FC Gullegem en RFC Knokke. In de drie seizoenen dat hij voor die club speelde, zorgde hij maar liefst voor 86 doelpunten. Omdat de bond de troosting van de interprovinciale eindronde overbodig vond en op het laatste nippertje besliste dat de wedstrijd tegen VV Vlijtingen niet moest gespeeld worden, kon hij niet op het veld zijn afscheid vieren.

Daarom wilde de club van voorzitter Koen Vandewalle hem zondag een passend afscheid te bezorgen in de kantine van de club. Hij blijft in het voetbal actief en keert terug naar RFC Knokke, waar hij teammanager wordt bij de kersverse tweede amateursklasser. (WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier