Kristof Arys (RFC Knokke) keert terug naar KVC Wingene

Kristof Arys is op zijn 38ste nog altijd een goaltjesdief. (Foto Bart) © VDB
Redactie KW

De 38-jarige spits Kristof Arys (RFC Knokke) hangt de schoenen nog niet aan de wilgen en kiest voor een nieuw avontuur in een vertrouwde omgeving. KVC Wingene kon hem overtuigen om hen volgend jaar in eerste provinciale de nodige diensten te bewijzen.

Van 2009 tot 2011 speelde Kristof Arys al bij KVC Wingene en was toen goed voor 70 doelpunten. In die twee seizoenen promoveerde KVC Wingene evenveel keer. Nadien speelde hij nog bij Sassport Boezinge, FC Gullegem en twee jaar bij RFC Knokke.

Met zijn 38 jaar is hij evenwel zijn scorend vermogen nog niet kwijt en wil hij naast het versterken van het aanvallend compartiment ook met de spitsen van KVC Wingene zijn ervaring delen en bijbrengen.

Sterke aanvalslinie

Hiermee heeft KVC Wingene zijn huiswerk klaar om volgend jaar beter te doen dan dit jaar. Vooral de aanvalslinie werd gevoelig versterkt en verruimd met Jordan Desmet, Siebe Forton, Andreas Van Autreve en de blijvers Aaron Bruning, Jens Van Damme en Matthias Wullaert.

Voorzitter Koen Vande Walle kijkt hoopvol uit naar volgende seizoen. “Onze trainer Angelo Paravizzini heeft een zeer evenwichtige en ruime kern kunnen samenstellen binnen het voorop gestelde budget. Met Kristof Arys krijgt hij een verlengstuk op het terrein van zijn visie. Het is vooral de niet aflatende gedrevenheid, ambitie en fysieke fitheid die mij verheugen dat Hristo opnieuw de blauw-witte kleuren van KVC Wingene wil verdedigen. “

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier