Kortrijk stunt, MVV Waregem geeft stunt eigen handen

Kevin Van Herzeele van MVV Waregem. © Foto HDV
Christof Decraene

In eerste nationale behaalde Traiteur Neerhof Kortrijk een onverhoopt punt tegen de uittredende kampioen terwijl in derde nationale MVV Waregem in de slotperiode een geruststellende voorsprong alsnog uit handen gaf tegen de leider.

Opel Haeck Drongen staat tweede in eerste nationale van het VMF-minivoetbal, maar het liep gisteren een blauwtje op in Kortrijk, dit in dit kalenderjaar nog geen punt had gesprokkeld. Drongen liep nochtans vlot 1-3 uit, maar de thuisploeg zorgde vooral via Salim Kasmi voor een billijke puntendeling. Het werd 6-6. Kortemark blijft in de top vier na een vlotte 10-3-zege tegen Geraardsbergen

In tweede nationale verloor leider Hard Labeur Nazareth met 4-9 van De Lelie Drongen. Eerste achtervolger WDP Rollegem kon profiteren: het won met 3-6 bij Deftinge, een concurrent voor de play-offs. Rollegem blijft tweede en komt met weliswaar een match meer gespeeld tot op drie punten van de leider terug.

In derde nationale leek MVV Waregem op weg naar een stunt tegen leider Puskas Ardooie. De Waregemnaren gingen het slotkwartier in met een 2-6-voorsprong, maar na een sensationele ommekeer werd het alsnog 8-6 voor Ardooie. In vierde nationale won WDP Rollegem II vlot van Kruishoutem met 4-9 terwijl het nummer vier Ingelmunster met sprekend gemak de derby tegen MVV Waregem II naar zijn hand zette. Het werd daar liefst 2-16. Desselgem en Traiteur Neerhof Kortrijk II, respectievelijk de nummers twee en drie, kregen de punten cadeau na forfait van hun opponent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier