Knokke FC stunt opnieuw en verslaat dit keer SC Dikkelvenne

Knokke pakte gedurende de eerste helft uit met offensief voetbal en creëerde ettelijke kansen tegen de leider.

Via Van Walle en Stroo werd de rust bereikt met een geruststellende 0-2 bonus. Amper was de tweede helft op gang gefloten of een unieke kans op 0-3 werd nipt gemist. De kustformatie verloor vervolgens de pedalen en deed mee aan het gevechtsvoetbal van de gastheren. Dit brak hen zuur op want de lijstaanvoerder keerde terug tot 1-2.

Luttele minuten later ranselde gastportier Paepe een strafschop uit zijn doelvlak. Dit kwam Dikkelvenne niet te boven. Op organisatie speelde Knokke de match uit. Na die nieuwe superstunt klimmen de blauwhemden op tot positie drie. De veldslag in Dikkelvenne liet zware sporen na. Tobin Stroo diende op het half uur gewisseld te worden wegens een ernstige blessure aan de oogkas en pal voor affluiten liep doelman Bram Paele een dubbele neusbeenbreuk op.