KM Torhout zit niet stil

© VDB
Redactie KW

Aan de Torhoutse Velodroom blijven ze niet bij de pakken zitten en wordt stevig werk gemaakt van de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. Gisterenavond kwamen de KM’ers tot een nieuwe overeenkomst met kapitein Bjorn Vandaele, Alexandre Frutos en Marvin Turcan.

Het trio maakte dit seizoen een prima debuut bij de Velodroom-formatie, nadat zij overkwamen van Menen (Vandaele) en Sint-Eloois-Winkel (Frutos en Turcan). Ook middenvelder Jason Neu verlengde zijn verblijf bij de KM’ers met twee seizoenen. Na doelman Dylan Olievier en de verdedigers Darren Steur en Bryan Willems hebben nu zeven spelers van de succesvolle formatie een verlengstuk aan hun Torhoutse periode gebreid.

Doelmannen

Doelman Chris Capelle kijkt naar een andere club uit om meer speelgelegenheid te krijgen. Ondertussen werd de 20-jarige Jasper Meeuws als beloftevolle doelman aangetrokken. Meeuws, die bij de Torhout KM-jeugd voetbalde, maakte in het verleden reeds deel uit van de A-kern. De Oostnieuwkerkenaar trok toen naar De Ruiter en komt dit seizoen voor Wervik uit. Zaterdagavond knopen de Torhoutenaren terug met de competitie aan met een thuismatch tegen middenmoter SV Bornem.

(MB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier