KM Torhout trekt doelman Jérémy Dumesnil aan

Nieuwe aanwinst Jérémy Dumesnil. © VDB
Redactie KW

De doelman komt over van tweedeklasser KVV Coxyde en speelde vorig jaar nog bij Moeskroen-Peruwelz in eerste klasse.

Torhout 1992 KM heeft een akkoord bereikt met KVV Coxyde voor de onmiddellijke overgang van doelman Jérémy Dumesnil. Torhout maakt hierbij voor de tweede keer in korte tijd gebruik van het reglement dat een club die maar over twee volwaardige doelmannen beschikt, bij blessure van één van hen, uitzonderlijk een andere doelman kan aantrekken. Het vroeg hiervoor de toestemming van de KBVB, gezien na Chris Capelle nu ook Abdou Cissokho voor de rest van het seizoen out is met knieblessures.

Dumesnil werd is 29 jaar oud en komt uit Sainte-Adresse in Frankrijk. Nu moet hij de concurrentie aangaan met de eerder aangetrokken Ilias Rchidi, die overkwam van reeksgenoot FCV Dender EH.

Dumesnil kwam in 2008 in België terecht bij tweede klasser KV Oostende, één jaar later speelde hij ook voor BS Poperinge waar hij meehielp aan de redding in bevordering. Het seizoen erop begon hij opnieuw bij KV Oostende waarmee hij drie seizoenen in tweede- en twee seizoenen eerste klasse zou verblijven. Vorig seizoen werd hij vanaf februari dan uitgeleend aan eerste klasser R.Moucron-Peruwelz waar hij in Play-Off 2 onder de lat stond. Dit seizoen ging hij als vrije speler naar tweede klasser KVV Coxyde waar hij tot een maand geleden nog eerste keuze was.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier