KM Torhout kan opnieuw niet winnen

© Johan Sabbe

KM Torhout verloor thuis met 1-2 van KSV Bornem.

KM Torhout begon met nul op negen aan de wedstrijd tegen Bornem. Een overwinning was erg welkom, maar het waren integendeel de bezoekers die meteen op rozen zaten. Weuts trof na zes minuten bij de eerste aanval raak op voorzet van Martin. Diezelfde Martin trapte even later een rebound op de paal. Torhout ging echter op zoek naar de gelijkmaker, maar de trap van Savaete na 20 minuten spatte uiteen op de lat. Een kwartier later was het wel prijs. De bezoekende doelman kon een knal van Savaete nog afweren, maar Devriendt was goed gevolgd en kon de 1-1 binnen schuiven.

Rode kaart

Torhout ging in de tweede helft meteen op zoek naar een tweede treffer, maar na 55 minuten kreeg Savaete rood voor een tackle op Hermans. De groen-witten moesten met 10 verder en een kwartier voor tijd lukte El Mouataz de 1-2 voor Bornem. De thuisploeg probeerde nog de bakens te verzetten, maar het bleef 1-2 en zo verliest KM Torhout zijn vierde wedstrijd op rij.