KFC Izegem zwaar onderuit bij KRC Gent-Zeehaven

Na het gelijkspel tegen Deinze moest Izegem naar Gent-Zeehaven. De 4-0-eindstand stond al voor de rust op het scorebord.

KFC Izegem moest voor de tweede week op rij op verplaatsing spelen. Na het 1-1-gelijkspel op titelkandidaat SK Deinze had Izegem weer wat vertrouwen voor de confrontatie met Gent Zeehaven.

Blunders

De wedstrijd kon niet slechter starten voor rood-zwart: 1-0 na een minuut na een blunder in de Izegemse verdediging. De thuisploeg bleef drukken en zette Izegem al na 20 minuten 3-0 in het krijt. De bezoekers konden geen vuist maken en kregen op het halfuur de 4-0 om de oren. Na de rust kwamen beide teams aan wat kansen, maar tot doelpunten kwam het niet. Zwaar verlies voor Izegem dat onderaan bengelt in derde klasse.

Volgende week zondag ontvangt Izegem om 15 uur SV Temse.