KFC Izegem verliest weer in Ath

Na de 1 op 15 na vijf wedstrijden, verloor KFC Izegem opnieuw. In Ath werd het 1-0.

Tom Coghe liet de gelijkmaker tot twee keer liggen

In de eerste minuut kwamen de Izegemnaars al op achterstand na een knappe actie van de thuisploeg. Izegem streed goed mee, maar was niet meer gevaarlijk voor rust.

In de tweede helft was het allemaal KFC Izegem wat de klok sloeg. Tom Coghe kon tot tweemaal toe de gelijkmaker op het bord brengen, maar zijn kopbal ging naast of werd van de lijn gered. Ath pakte zeven gele en twee rode kaarten, maar kon de overwinning in hun kamp houden.

“KFC Izegem speelde een enorm verdienstelijke wedstrijd”, aldus voorzitter Paul Seynaeve. “Al was het weer een wedstrijd van ‘net niet’. We moeten dezelfde fighting spirit tonen zondag thuis tegen Rupel Boom, een wedstrijd die we met opgegeven hoofd tegemoet moeten.”