KFC Izegem verliest thuis van Eendracht Aalst

Wim Vandoorne bracht Izegem op voorsprong. © Foto Bart

Na de nederlaag op La Louvière moest KFC Izegem weer de drie punten aan de tegenstander laten.

Izegem begon goed aan de wedstrijd, maar aan beide kanten konden geen kansen versierd worden. Een bal in het zijnet en op de paal van Aalst tellen als de enige kansen voor de bezoekers. Even dacht men dat men scoreloos de helft in zouden gaan, maar Vandoorne kopte Izegem toch op een verdiende voorsprong.

Izegem kon de tweede helft niet veel meer doen dan Aalst laten komen. Na drie minuten zette Bokila al de bordjes gelijk en op het uur kon Bogaerts de 1-2 binnentikken. Izegem zocht de gelijkmaker, maar Aalst liep nog uit tot 1-3 via Martin.

Zaterdag moet Izegem naar Racing Gent-Zeehaven, waar zeker een punt te verdienen is. (KA)

Meer de in Krant van West-Vlaanderen, editie Weekbode Izegem.