KFC Izegem speelt gelijk op Rupel Boom FC

KFC Izegem kon nog niet winnen in 2015 en ook in Rupel Boom FC werden er geen drie punten gesprokkeld. Het werd 1-1.

Op de 23ste speeldag moest KFC Izegem, dat voorlaatste staat in de stand, op bezoek bij zevende geplaatste Rupel Boom FC. De bezoekers begonnen, zoals vaak het geval is, explosief aan de wedstrijd. Tom Coghe besloot na een minuut al met een schot tegen de paal. Beide teams kregen kansen in de eerste helft, die vrij evenwichtig verliep. Net voor rust kwam het gevaar alweer van Tom Coghe, die zijn schot net voorlangs zag gaan.

Zes minuten ver in de rust maakte Wim Vandoorne, die net zijn contract verlengde bij KFCI, er 0-1 van na een hoekschop. Rupel Boom, die afgelopen week trainer Staes zag vertrekken, bleef niet bij de pakken zitten en zocht naar de gelijkmaker. Die kwam er een kwartier voor affluiten door Seppe Kil. 1-1 was meteen ook de eindstand.

KFC Izegem komt maar op 22 februari weer in actie, met een wedstrijd thuis tegen KFC Dender.