KFC Izegem speelt 4-4 gelijk bij KSV Oudenaarde

Lauden Hugelier scoorde twee keer tegen zijn ex-ploeg KSV Oudenaarde. (Foto Bart) © VDB

KFC Izegem heeft opnieuw gelijkgespeeld op verplaatsing en opnieuw kwamen daar veel doelpunten aan te pas. Het werd 4-4 op het veld van KSV Oudenaarde.

KFC Izegem startte het sterkst en Ruben Pyck kon Olivier Verstraete bedienen : 0-1 na zes minuten. Maar de thuisploeg vocht zich terug in de wedstrijd en naar een 2-1 voorsprong. Nog voor de rust Aaron Dhondt drie mannetjes afhouden en netjes de gelijkmaker scoren. Nog maar net afgetrapt of Oudenaarde stond opnieuw op voorsprong.

Maar Izegem liet het niet aan zijn hart komen. Lauden Hugelier kon de gelijkmaker scoren na hoekschop. Een doelpunt tegen zijn ex-ploeg en zoals het hoort juich je dan niet… Een even later stond het 3-4, opnieuw had Hugelier blijkbaar het laatst de bal beroerd.

KFC Izegem vergat het nu af te maken op de counter, vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker. KFC Izegem heeft na twee wedstrijden op verplaatsing nu twee punten. De enige thuiswedstrijd tegen Gullegem werd bij de rust gestaakt en moet herspeeld worden.