KFC Izegem en Twee-Akren delen de punten

KFC Izegem speelde zondagnamiddag 1-1 gelijk tegen Twee-Akren. Izegem kwam op achterstand, maar niet veel later kon Frederique Ollivier gelijkmaken.

Twee-Akren, dat met een wedstrijd meer gespeeld gelijk stond in de stand, kwam onder druk te staan in het begon van de wedstrijd. Lauden Hugelier scoorde al na acht minuten een doelpunt, maar dat werd afgekeurd door buitenspel. verder viel er niet veel te beleven in een zwakke eerste helft door beide teams.

In de tweede helft kwam Twee-Akren na ruim een kwartier op voorsprong na een doelpunt van Sakonoko. Lang kon de thuisploeg niet vieren, want vier minuten later scoorde Frederique Ollivier de gelijkmaker. Beide teams leken gelukkig met een gelijkspel, want veel kansen werden niet bij elkaar gespeeld.

Zondag 4 oktober komt Olsa Brakel op bezoek.