KFC Izegem en KSV Temse delen de punten

Olivier Verstraete scoorde het doelpunt voor Izegem. © VDB

Na de spectaculaire wedstrijd op het veld van Sint-Niklaas, mocht KFC Izegem SV Temse verwelkomen. De wedstrijd eindigde op 1-1.

De eerste helft bracht weinig voor de fans. Het gure weer en vooral de sterke wind zorgden ervoor dat er weinig gevoetbald kon worden. Voor de rust was Temse gevaarlijk, maar Depaepe stond pal.

In de tweede helft hadden beide ploegen veel kansen, maar de bezoekers bleven het gevaarlijkst. Tien minuten voor affluiten kon Izegem toch op voorsprong komen na een doelpunt van Olivier Verstraete. De thuisploeg leek de drie punten binnen te halen, maar Temse maakte even voor affluiten gelijk.

2 op 15 voor Izegem. Volgende week geen competitie, op 21 februari komt Twee-Akren op bezoek. (KA)