Kerst Indoortornooi in Pittem lokt duizend zaalvoetballers

Redactie KW

Het elfde Kerst Indoortornooi van de jeugdafdeling van KSV Pittem, dat van zondag 21 tot dinsdag 30 december werd georganiseerd, is een succes geworden.

De A-ploeg U17 van KSV Pittem. We zien zittend v.l.n.r. Denis Windels, Maxim Van Eenooghe, Niels Gordier en Emiel Fraeyman. Staand v.l.n.r. Lars Van Compernolle, Jochem Demeulenaere, Dimi Vroman, Arne De Backer en Doran Roets. (Foto JG)

Gespreid over 17 poules namen 112 ploegen aan het tornooi deel, wat neerkomt op om en bij de 1.000 spelers. Het tornooi stond open voor ploegen van U6 tot U17. Er werd gespeeld op een speelveld met hoge boardings, waardoor de bal haast nooit ‘buiten’ gaat, wat de spektakelwaarde zeker ten goede komt. Het tornooi kon dan ook tijdens alle matchen op een talrijk opgekomen publiek rekenen.

Voor het tweede jaar op rij werd er ook een vipruimte ingericht voor sponsors, trainers en bestuursleden van de deelnemende ploegen, een initiatief dat eveneens op veel bijval kon rekenen. Uiteraard waren de jeugdploegen van KSV Pittem goed vertegenwoordigd in de diverse competities.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier