KE Wervik verknalt Wingense titeldroom

Door de monsterwinst van SCT Menen en eigen verlies mag KVC Wingene de titel vergeten. Het mag zich nu concentreren op de eindronde.

Het begon niet goed voor Wingene. Na acht minuten scoorde Wervik na geharrewar bij een hoekschop. Wingene ging op zoek naar de gelijkmaker en toen Brogniez een actie maakte, werd hij in de zestien gehaakt. Strafschop maar diezelfde Brogniez plaatste die over het doel. Ruststand 1-0.

Tweede helft

Het spel ging op en neer na de rust en op 10 minuten van het einde kreeg ook Eendracht een strafschop die de Wingense doelman Icket in eerste instantie redde maar in de rebound toch werd binnengetrapt. KVC kwam nog dichter maar het was te laat. Verlies en einde van de titeldroom. De thuiswedstrijd, laatste match van de reguliere competitie, tegen Eppegem is er dus een voor de statistieken.

(WD – foto Bart)

KVC Wingene: Icket, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Flederick (61′ Van Craeyvelt), Hoornaert, Berquin (76′ Lingier), Kissi, Van Landschoot (61′ Bruning), Vansteenkiste, Brogniez.

Doelpunten: 8′ Scheldeman 1-0, 80′ Van Den Bogaerde 2-0, 87′ Kissi 2-1.