Karsten Delrue (KFC Izegem) keert terug naar FC Gullegem

Het verblijf van Karsten Delrue bij KFC Izegem zal dus tot één seizoen beperkt blijven. © VDB
Wouter Vander Stricht

Karsten Delrue (27) was een van de jongens die al voor er sprake was van de fusie getekend had bij KFC Izegem. Hij besloot echter niet mee te stappen in het project KFC Mandel United en keert terug op het vertrouwde nest van FC Gullegem.

De rechtsachter was bij FC Gullegem een van de steunpilaren van de ploeg die uit de provinciale reeksen de opgang maakte naar derde klasse. Vorig jaar besloot hij echter nieuwe lucht op te snuiven en kwam hij bij KFC Izegem terecht. Daar leek hij ook te gaan blijven, want kort na Nieuwjaar kwam een nieuwe verbintenis voor twee seizoenen overeen.

Karsten Delrue verdedigt straks weer de vertrouwde Gullegemse kleuren.
Karsten Delrue verdedigt straks weer de vertrouwde Gullegemse kleuren.© VDB

Maar op 8 februari raakte bekend dat KFC Izegem en OMS Ingelmunster straks fuseren. De nieuwe fusieclub zal ook de aangegane overeenkomsten met de spelers van KFCI én OMSI die al verlengden respecteren. Maar Karsten Delrue besloot nu zelf andere oorden op te gaan zoeken. Hij keert dus terug naar de club waarvoor hij al zes seizoenen voetbalde.

Bij rood-wit vindt hij natuurlijk nog wat bekende gezichten terug, maar ook enkele huidige ‘Izegemnaars’ zoals Wim Vandoorne, Daymon Billiet en Olivier Djerdi maken dezelfde overgang.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier