Kapitein Joren Vanlerberghe stopt na elf jaar bij KV Oostduinkerke

Joren Vanlerberghe speelt volgend seizoen bij Diksmuide © VDB
Redactie KW

Na elf jaar stopt Joren Vanlerberghe bij KVV Oostduinkerke. Op het einde van het seizoen trekt hij naar Diksmuide.

“We beginnen niet goed tegen Boezinge, staan 3-0 achter aan de pauze en dan weet je dat het zo goed als verloren is. In de tweede helft hebben we het nog geprobeerd en maken we snel de 3-1. Dan zie je dat Boezinge feitelijk niet beter was maar wij zijn niet scherp genoeg gestart en kwamen moeilijk aan kansen.”

“Het is een mooie periode geweest, maar ik kies nu voor iets nieuws”

“We hebben de jongste weken wel sterke tegenstanders gehad als Zwevezele, Oostnieuwkerke en Oostkamp. In de heenronde duurde het ook even eer we punten begonnen te pakken, nu komen er enkele matchen aan waarin dat weer kan. Tegen Rumbeke missen we wel nog Cedric Devloo en Alan Van Laer, we wachten af of Pieter Dedrie speelklaar raakt.”

Middenvelder Joren Vanlerberghe is aan zijn laatste wedstrijden bezig bij KVVO en trekt straks naar KSV Diksmuide. “Ik ben hier als jonge gast toegekomen, speel hier nu elf seizoenen en ben kapitein. Hoeveel spelers blijven nog elf seizoenen bij een club? Het is een heel mooie periode geweest bij een heel mooie club maar nu kies ik voor iets nieuws. Diksmuide heeft een ambitieus project en ik ken er veel mensen. Ze hebben wel een ruime kern dus ik zal mezelf zeker moeten bewijzen voor een basisplaats.” (JDC)