Jordan Lukaku present op training Rode Duivels in Knokke

De broer van Romelu Lukaku tekende vrijdag present in het spelershotel in Knokke. © BELGA
Redactie KW

De Rode Duivels zijn zaterdagmorgen in Stadion De Taeye van KFC Heist aan hun derde en laatste training van hun driedaagse stage aan zee begonnen.

In totaal maakten dertien internationals hun opwachting voor de talrijk opgekomen supporters, in vergelijking met de oefensessie van vrijdag ontbrak Radja Nainggolan en was Jordan Lukaku er voor de eerste keer bij.

Nainggolan sukkelt al een tijdje met zijn kuit. Hij moest passen voor de donderdagtraining, nam een dag later deel aan de helft van de oefensessie en bleef zaterdag binnen voor verzorging. Na de training geeft bondscoach Marc Wilmots ongetwijfeld de nodige toelichting.

De broer van Romelu Lukaku tekende vrijdag present in het spelershotel in Knokke en nam ‘s namiddags al deel aan het fietstochtje van de selectie. De linksachter werd door zijn club KV Oostende vrijgegeven voor de Rode Duivels, hoewel KVO zondag nog aan de bak moet op de slotspeeldag in Play-off I. Het ‘weireldploegsje’ van Marc Coucke gaat dan op bezoek bij landskampioen Club Brugge, Oostende heeft wel niets meer te winnen of te verliezen.

Zondag reizen de Duivels af naar Zwitserland, waar ze tot en met zaterdag 28 mei hun tenten opslaan voor hun buitenlandse stage en die dag ook tegen de Zwitsers sparren. Vanaf maandag 30 mei volgt dan nog de laatste rechte lijn in hun EK-voorbereiding met een trainingsweek in Genk, mét oefeninterlands in het Koning Boudewijnstadion tegen Finland (woensdag 1 juni om 20u45) en Noorwegen (zondag 5 juni om 18u). Op dinsdag 7 juni vertrekken Eden Hazard en co naar Bordeaux.

(Belga)