Jong KSK Vlamertinge verliest van Merelbeke

Kenneth Neve kon enkele keren dreigen. © Bart

KSK Vlamertinge verloor thuis van Merelbeke met 0-3, al had het wel de openingstreffer aan de voet.

Neve kan in de 3e minuut een steekbal geven op Demeulemeester, die net naast besluit. KSK Vlamertinge blijft druk zetten en zo kan Neve een paar keer gevaarlijk dreigen. Tegen het spel in komt Merelbeke aan het kwartier op voorsprong. Vlamertinge is door dit tegendoelpunt niet van de kook, wel van een niet toegekende strafschop wanneer Demeulemeester na 20′ onderuit wordt gehaald.

Ook in de tweede helft geeft de jonge ploeg van Vlamertinge zich niet gewonnen. Ze moeten wel toezien hoe de scheidsrechter niet fluit voor een buitenspelval en Merelbeke een tweede keer scoort. Dan breekt de veer bij Vlamertinge en krijgt het in de slotminuten nog een derde doelpunt binnen.