Ingelmunster klopt Eernegem met 2-0

De Brigands hebben een heel goede zaak gedaan door thuis te winnen tegen haalbare kaart SK Eernegem. Met liefst drie overwinningen op rij komt het ambitieuze OMSI niet slecht weg. Vooral het bestuur stond op een negen op negen tegen haalbare ploegen.

Man van de match was ontegensprekelijk Aurélien Verzele, die meer dan zijn duit in het zakje deed en na afloop bereid was tot wat commentaar.

Aurélien Verzele, voor het eerste jaar actief bij OMSI Ingelmunster, heeft nog altijd geen spijt van zijn keuze. “Ik geloof nog altijd in het project opgezet door het OMSI bestuur en daarom ben ik ook naar Ingelmunster gekomen. Het is een ambitieus project met ambitie en ik sta er nog voor de honderd procent achter. Ons beste voetbal hebben ze hier nog niet gezien maar dat komt er aan. Nu al zeg ik dat we geen schrik moeten hebben van de toppers uit de rangschikking met name de Oost-Vlaamse ploegen”

Over de wedstrijd was Aurélien kort maar klaar. “De eerste helft was eerder evenwichtig zonder uitgesproken kansen voor beide ploegen. We brachten heel goed voetbal maar er werd scherp verdedigd. Op de 60ste minuut viel het eerste doelpunt van Aurélien, die scoorde in drie tijden. Een mooi doelpunt precies op zijn verjaardag.

In de rest van de tweede helft kwamen de bezoekers er nog nauwelijks aan te pas. Het definitieve verdict viel op de 86ste minuut toen Thor Laleman voor de 2-0 zorgde. Match gespeel en negen op negen voor OMSI.