Ingelmunster gaat vlot winnen op Sint-Gillis-Waas met 1-3 en karaktervoetbal

Ondanks de felle rukwinden en het gure herfstweer, opnieuw een vlotte zege voor Ingelmunster.

Geryl Vince maakt in de 22ste minuut het eerste doelpunt. Na ongeveer 30 minuten kwam de gelijkmaker van Sint-Gillis-Waas, maar op het einde van de eerste helft kon Laleman nog zorgen voor de 1-2.

In de 2de helft kon Geryl opnieuw vlot scoren, dankzij inzet en toch wel een zwakke verdediging van de Waaslanders uit Sint-Gillis. Dankzij een 4-4-2 -opstelling werd Ingelmunster beloond voor hard werken. De spitsen waren voortdurend levensgevaarlijk, wat tot een vlotte eindzege leidde voor Ingelmunster. Met deze overwinning doet Ingelmunster opnieuw een goeie zaak in het klassement en haalt zo een 6 op 6. (KVDS)