Hugo Broos neemt Sébastien Siani op in voorselectie voor Confederations Cup

18/05/17 om 13:40 - Bijgewerkt om 13:39

Kameroens bondscoach Hugo Broos heeft donderdag zijn preselectie bekendgemaakt voor de aanstaande Confederations Cup in Rusland. Sébastien Siani van KV Oostende behoort opnieuw tot de kern.

Hugo Broos neemt Sébastien Siani op in voorselectie voor Confederations Cup

© BELGA

Hugo Broos nam twee spelers uit de Belgische competitie op in zijn voorselectie. Naast Siani is er ook plaats voor Collins Fai van Standard. Jean-Charles Castelletto, momenteel door Club Brugge uitgeleend aan de Franse tweedeklasser Red Star Paris, is een nieuwkomer. Voor aanvang van de Africa Cup had bondscoach Hugo Broos te kampen met een groot aantal vedetten die afhaakten. De meeste van hen zijn er ook nu niet bij. Enkel doelman Onana (Ajax) en middenvelder Anguissa (Marseille) keren terug in de selectie. Van toppers als Matip (Liverpool) en Choupo-Moting (Schalke 04) is nog steeds geen spoor.

Kameroen is in de groepsfase van de Confederations Cup, die van 17 juni tot 2 juli gespeeld wordt in Rusland, ingedeeld in groep B Zuid-Amerikaans kampioen Chili, Aziatisch kampioen Australië en wereldkampioen Duitsland.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!