Hommeles bij Club Roeselare

Gregory Werbrouck stapt op als trainer van Club Roeselare. (Foto a-SM) © Gregory Werbrouck stapt op als trainer van Club Roeselare. (Foto a-SM)
Redactie KW

Club Roeselare mag zijn ambitie om te promoveren in de koelkast stoppen. Trainer Gregory Werbrouck en een achttal spelers houden het immers voor bekeken.

Maandagavond maakte Club Roeselare het nieuws bekend via een persbericht: “Het bestuur van Club Roeselare neemt via de pers akte van de beslissing van T1 Gregory Werbrouck om de club te verlaten. De trainers van de bovenbouw jeugd, met name David Callebert en Kris Godderis, nemen zijn taak over. Met spijt heeft Club Roeselare ook vernomen dat sommige spelers de beslissing van de T1 zullen volgen.”

Het was de laatste weken al wat onrustig bij Club Roeselare. Verschillende spelers beslisten om volgend seizoen andere oorden op te zoeken. Daarop besliste het bestuur dat die spelers niet meer opgesteld mochten worden. Eén speler werd bovendien enkele weken disciplinair geschorst, al zette de trainer hem vorig weekend toch op het wedstrijdblad, tot onvrede van het bestuur. Trainer Gregory Werbrouck hield de eer aan zichzelf, met in zijn zog een achttal spelers. Club Roeselare moet zijn titelambities zo nog een jaartje uitstellen.

Het is bovendien niet de eerste trainerswissel van het seizoen bij Club Roeselare. Na het ontslag van Peter Vancraynest stond Lucky M’Siska even aan het roer, waarna Gregory Werbrouck aan de slag mocht als hoofdtrainer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier