Het spel zit op de wagen bij SC Zonnebeke: spelers dreigen met vertrek na ontslag trainer

13/06/17 om 10:50 - Bijgewerkt om 10:59

Vorige week vrijdag besliste het bestuur van SC Zonnebeke een einde te maken aan de samenwerking met trainer Piet Timmerman. Hij was sinds 2013 aan de slag als T1 bij de club. De spelers reageren nu.

Het spel zit op de wagen bij SC Zonnebeke: spelers dreigen met vertrek na ontslag trainer

Heel wat spelers van de A-kern dreigen te vertrekken. © VDB

Piet Timmerman miste tegen de buren van KEVC Beselare in extremis de promotie naar tweede provinciale en dat laat littekens na. De club besliste om niet meer door te gaan met coach Timmerman. "Dit ontslag voelt aan als een mes in de rug", laat Timmerman deze week weten in Het Wekelijks Nieuws Ieper-Poperinge. "Ik kreeg al heel wat telefoontjes van spelers die ongerust zijn. Ik ben ontgoocheld in bepaalde mensen, maar toch hoop ik dat SC Zonnebeke uit de impasse geraakt."

Ondertussen dreigen heel wat spelers met een vertrek. Het bestuur wenst voorlopig niet te reageren, maar stelt wel dat alle spelers al bijgetekend hebben en moeilijk nog kunnen vertrekken. Wordt vervolgd.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!