Henk Minne stopt eind dit seizoen na 19 jaar als trainer

Henk Minne is bezig aan zijn derde seizoen in Lichtervelde. (Foto Kurt) © Foto Kurt
Redactie KW

Na dit seizoen houdt Henk Minne het voor bekeken als hoofdtrainer. De Veldegemnaar mag terugblikken op een mooie trainerscarrière.

Vorige week raakte bekend dat de wegen van KFC Lichtervelde en trainer Henk Minne aan het einde van dit seizoen scheiden. Minne besloot meteen om na deze voetbaljaargang te stoppen met de functie van T1. “Ik heb drie prachtige jaren gekend in Lichtervelde met een heel toffe spelersgroep en een bestuur waarmee ik heel goed kon samenwerken. Ik zou wel nog T2 willen blijven in Lichtervelde en op dinsdag en donderdag training geven om bijvoorbeeld de doorstromende jeugd te begeleiden. Op zondag wil ik ook gerust nog een scouting doen. Ik heb al twee aanbiedingen ontvangen van andere ploegen, maar heb hen vriendelijk bedankt”, aldus Henk Minne die achtereenvolgens trainer was bij FC Veldegem, SK Spermalie, SV Nieuwpoort, KVV Aartrijke en KFC Lichtervelde.

KFC Lichtervelde, dat op eindrondekoers is in zijn debuutseizoen in derde provinciale C, heeft nog geen opvolger aangesteld, maar kreeg al tal van vacatures binnen. (BV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout van vrijdag 12 februari.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier