Hamme verslaat Koksijde met 3-0

VV Coxyde weet weer wat verliezen is. Na de mooie bekerprestatie tegen Torhout, verloor blauw-wit met zware 3-0 cijfers tegen Vigor Wuitens Hamme. Alle drie de doelpunten vielen na de rust.

Koksijde verloor dit seizoen nog geen enkele officiële wedstrijd, maar in Hamme was VV Coxyde een maatje te klein. Na een rustige eerste helft met veel middenveldspel en weinig doelkansen, gingen beide ploegen rusten bij een 0-0-stand.

Na 62 minuten was het plots raak voor de thuisploeg, De Wilde kopte een voorzet van Kurtulus binnen en het stond 1-0. Niet veel later scoorde Hamme opnieuw, een vrije trap werd door Binst binnengekopt aan de tweede paal. VV Coxyde kon de thuisploeg niet meer in verlegenheid brengen. In de slotfase maakte Hamme de bezoekers helemaal af via Giudice, na een tegenaanval. (Dries Dawyndt)

VW Hamme – VV Coxyde 3-0

DOELPUNTEN: 62′ De Wilde, 65′ Binst, 84′ Giudice