Gullegem verliest nipt

De 2-1 overwinning vorige woensdag tegen Eendracht Aalst kwam er niet zonder averij.

Voor de verplaatsing naar Petegem kon trainer Dirk Azou geen beroep doen op Karsten Delrue die een scheurtje aan de ligamenten van de voet opliep. Ook Joppe Van Heuverzwijn, nog maar pas hersteld van zijn sleutelbeenbreuk, moest wegens een hamstringblessure forfait geven.

In het eerste halfuur was Gullegem de evenknie van de thuisploeg, versierde zelfs de betere kansen. Maar even voorbij het halfuur opende Petegem de score. Vijf minuten later keek Gullegem tegen een 2-0 achterstand op.

Goede intenties

De bezoekers begonnen met goede intenties aan de tweede helft, maar na tien minuten scoorde de thuisploeg nummer drie. De wedstrijd leek gespeeld, maar het pleit voor de mentale sterkte van de bezoekers dat ze alsnog een vuist maakten.

Moding scoorde de aansluitingstreffer, halfweg de tweede helft werd het via Ntambue 3-2. Gullegem zat opnieuw in de match. Ondanks een laat offensief, moesten de bezoekers met een nipte nederlaag afdruipen.

Doelpunten: 32′ Vandenbroucke 1-0, 37′ Joye 2-0, 54′ Decuyper 3-0, 59′ Moding 3-1, 67′ Ntambue 3-2.