Gullegem na strafschoppen uit de Beker

Gullegem speelde thuis 1-1 tegen Union Namen maar verloor de penaltyreeks met 2-4.

Gullegem begon hoopgevend aan de partij, versierde meteen de eerste kans via Gezelle. Daarna was het wachten tot halfweg de eerste helft. Bezoekende verdediger Mayola maakte een duwfout op Delrue, Opbrouck zette de strafschop om. Vijf minuten later liet thuisspeler Ternest de kans op 2-0 liggen. Na de rust nam Namen het meeste hooi op de vork. 20 minuten voor tijd kwamen de bezoekers met een afstandsschot op gelijke hoogte. Gullegem moest zich beperken tot enkele schaarse counters, speelde die weliswaar slecht uit. In het nemen van strafschoppen toonden de Walen zich de betere van de thuisploeg.

GULLEGEM: Degrendel, Delrue, Commeyne, Ghysel, De Keyser (60′ Seignez), Defevere, Vandaele, El Malqui (87′ Stockx), Opbrouck, Ternest, Gezelle.