Gullegem blijft zegeloos na 1-4-verlies tegen Gent-Zeehaven

09/10/16 om 18:24 - Bijgewerkt om 18:23

Gent-Zeehaven controleerde de match en won met zware cijfers op bezoek bij Gullegem.

In de optiek van de vele tegendoelpunten koos trainer Dirk Azou voor doelman Brandon Vanderbeken in de plaats van Anthony Degrendel. Het mocht niet baten. Met zware 1-4 cijfers werd FC Gullegem met de neus op de feiten gedrukt. De eerste en mooiste kans was nochtans voor de thuisploeg. Seignez en Oumedjeber zetten een mooie aanval op, de vrijstaande Sys mikte de loepzuivere kans naast. Het zou Gullegem zuur opbreken. Vijf minuten later opende Gent-Zeehaven de score. De Oost-Vlamingen eisten daarna balbezit en veldoverwicht af, zorgden voortdurend voor dreiging.

Meteen na de pauze verdubbelden de bezoekers de score: een ingreep van Defevere werd met een strafschop bestraft, Gent liet de geboden kans niet liggen. Even later ontsnapte Gullegem aan de 0-3 toen bezoeker Blancke een hoekschop op de dwarsligger kopte. Het was slechts uitstel. Een kwartier voor tijd werd het dan toch 0-3. Gullegem kon nog milderen via Oumedjeber, maar meer zat er niet in. In de slotminuut werd het nog een zware 1-4 nederlaag. Gullegem wacht nog steeds op zijn eerste zege.

GULLEGEM: Vanderbeken, Van Landschoot, Defevere, Dejonghe, Flederick, Ngoma, Pierre, Vancraeyveldt (46' Nahima), Oumedjeber, Seignez, Sys (80' Bekaert).

DOELPUNTEN: 20' De Bruycker 0-1, 54' Benhmadouch (strafschop) 0-2, 74' Blancke 0-3, 77' Oumedjeber 1-3, 90' Benhmadouch 1-4.

(Fonzie)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!