GS Voormezele wint de eindronde en speelt volgend seizoen in derde provinciale

© (Foto EF)
Redactie KW

GS Voormezele speelt volgend seizoen in derde provinciale. Voormezele won de terugwedstrijd van de finale in de eindronde met 2-1 van VKW Vleteren en had eerder ook al de heenmatch gewonnen met 0-1.

Het was Vleteren dat de score opende met een doelpunt van Kenneth Pareyn. Pareyn was ook de speler die in de slotfase van de wedstrijd een penalty veroorzaakte waardoor Kevin Casier de beslissende winning-goal kon scoren. Eerder had Kevin Dequecker de gelijkmaker gescoord voor Voormezele. De ploeg dankt de promotie grotendeels aan trainer Frederik Wydoodt, hij nam over van Pedro Nolf na de kerstperiode en bezorgde Voormezele een eindrondeticket.

Voormezele schakelde eerst Passendale uit en won nu twee keer van Vleteren. Voorzitter Hervé Hoflack hoopt volgend jaar een rustig seizoen mee te maken in derde. “We zien een aantal sterkhouders vertrekken. We rekenen vooral op de aangetrokken jonge spelers en op trainer Epo die met al onze nieuwe aanwinsten al heel wat voetbalplezier beleefde bij ondermeer Vlamertinge.”

(MD – Foto EF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier