Goede commentaren, maar geen punten voor FC Gullegem

Mehdi Oumedjeber mocht na 84 minuten invallen. © VDB
Redactie KW

FC Gullegem verloor zondag met 2-0 op het veld van Eendracht Aalst.

FC Gullegem speelde een uitstekende wedstrijd en kreeg achteraf complimenten van het thuispubliek, maar moest met lege handen afdruipen. Opnieuw. Trainer Dirk Azou had na de tegenvallende prestatie van vorige week tegen Knokke ingegrepen. Stael kwam aan de aftrap en speelde een opvallende partij, terwijl Dejonghe centraal in het middenveld werd uitgespeeld. De bezoekers namen de beste start.

Ondanks meerdere kansen, stond het aan de rust nog steeds 0-0. En daar mocht Aalst best tevreden mee zijn. Ook na de pauze bleven de West-Vlamingen het plaatselijk doel bestoken. Maar na een hoekschop en met een floddergoal, was het de thuisploeg die mocht juichen. Gullegem was niet onder de indruk, kreeg kansen via Seignez en Vancraeyveldt. Maar wie niet scoort, niet wint. En zo geschiedde. In de slotminuut kregen de bezoekers alsnog het deksel op de neus.

(Fonzie)

EINDSTAND EENDRACHT AALST 2 – FC GULLEGEM 0

DOELPUNTEN: 67′ Van Hoevelen 1-0, 90′ Yala Lusala 2-0.

GULLEGEM: Vanderbeken, Vangheluwe, Defevere, Flederick (80′ Debuck), Van Landschoot (84′ Oumedjeber), Dejonghe, Pierre, Vancraeyveldt, Stael (75′ Sys), Seignez, Vanhaecke.