Geen vierde zege op rij voor Winkel Sport

Gunther Vanaudenaerde redde een punt vanop de stip. © VDB

Deze keer bleven de jongens van trainer Danny Lavens op een 1-1 gelijkspel steken tegen SV Bornem.

Bornem, met een stevige organisatie en vooral veel gestalte, maakte de thuisploeg het bijzonder moeilijk. Toen de bezoekers op het kwartier de score openden, was het duidelijk dat Winkel een lastige namiddag tegemoet ging. Vooral in de eerste helft hadden de rood-zwarten het moeilijk om in de bezoekende zestien te geraken. Bornem zat kort op de bal en man, zorgde in de eerste periode voor de meeste dreiging.

Tweede helft

Na de pauze kwam Winkel beter uit de kleedkamer en kampeerde voortdurend op de helft van de bezoekers. Ondanks kansen voor Vanfleteren en Demets, moest de thuisploeg wachten tot een kwartier voor tijd om via een omgezette strafschop loon naar werken te krijgen. Volgende week trekt Winkel naar RC Harelbeke.