Geen tweede zege voor KSK Vlamertinge

Michel Ternest scoorde het doelpunt van Vlamertinge. (Foto VDB) © (Foto VDB)

KSK Vlamertinge heeft na de eerste overwinning van vorige week niet kunnen bevestigen. De roodwitten verloren met 3-1 op Merelbeke.

Arne Vanelslander werd in de eerste speelhelft afgevoerd naar de spoeddienst. Hij kreeg een elleboogstoot. Er wordt gevreesd voor een breuk van het jukbeen of de oogkas.

Vlamertinge speelde een zeer goede eerste helft en kwam na een half uur spelen op voorsprong na een doelpunt van Ternest. Net na het eerste doelpunt had Deman het tweede doelpunt aan de voet maar hij miste. In de eerste speelhelft had Justin Vanbrabant zich al in de kijker gespeeld door doelkansen van de thuisploeg te pakken, toch moest hij zich net voor rust gewonnen geven nadat Joty Boeve een thuisspeler in de elfmeter foutief gestopt had. Vlamertinge gaat met 1-1 rusten. Net na de rust kon Merelbeke een tweede keer scoren. Vlamertinge zocht tevergeefs naar de gelijkmaker, maar kreeg in de negentigste minuut het deksel definitief op de neus : 3-1.